Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Wat houdt gezinsbegeleiding in?

Steur Training & Begeleiding kan worden ingezet voor alle leefgebieden. Het is bedoeld voor jeugdigen en hun ouders, waarbij problemen zijn ontstaan en tijdelijk ondersteuning nodig is. Een hoofddoel van de begeleiding is om samen te ontdekken waar bepaald gedrag door is ontstaan. Verder wordt er gewerkt aan het aanleren van vaardigheden, ontspanning en ontlasting van ouders. Het netwerk wordt actief betrokken bij de begeleiding. De school is hierin een belangrijke schakel.

gezinsbegeleiding|Steur Training & Begeleiding
gezinsbegeleiding kwaliteitsregistratie SKJ|Steur Training & Begeleiding
Steur trainingen Nikta stempel

Voor wie

Steur Training & Begeleiding biedt onder andere ambulante begeleiding aan jeugdigen met een vorm van autisme (ASS), ADHD, school- en/ of opvoedingsproblematiek.

Steur Training & Begeleiding kan alleen gezinnen helpen als iedere betrokkene bereid is om mee te werken. Wij verwachten een actieve houding van alle gezinsleden om het traject te laten slagen.

Steur Training & Begeleiding verwijst jongeren waarbij sprake is van zware psychiatrische problematiek en vooraf vastgestelde alcohol- en/of drugsverslaving door naar de hiervoor gespecialiseerde organisaties. Steur Training & Begeleiding biedt geen langdurige en intensive zorg.

Locatie van de begeleiding

De jeugdigen worden begeleid in de thuissituatie, op school, buiten of op een sportlocatie. Daarnaast is het mogelijk om te logeren op een locatie in Duitsland.

Welke wijze

Steur Training & Begeleiding heeft contracten met diverse gemeenten in de regio Noord – Brabant en biedt incidenteel ook hulp via een persoonsgebonden budget.

Steur Training & Begeleiding

Door Wim Steur

Voor Steur Training & Begeleiding werkt Wim Steur samen met een groep bijzondere collega’s met ieder een eigen specialisatie. Wim kijkt per cliënt welke match hij kan maken, zodat de gezinnen de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.